Žarko iz benda S.A.R.S obećava bogatu set listu

Na konferenciji povodom 14. Šabačkog letnjeg festivala su svoje izjave dali Momčilo Bajagića Bajaga, Zvonimir Đukić Đule, Marko Šelić Marčelo, Žarko Kovačević iz benda S.A.R.S., Bojan Gluvajić iz sastava Ničim izazvan, Relja Milanković iz hip hop dvojca V.I.P. i Nenad Kosovac iz  DJ dua The Beatshakers, gradonačelnik Šapca – Nebojša Zelenović, i muzički urednik MTV kanala i Šabačkog letnjeg festivala, Nikola Jovanović.

Svi izvođači su obećali dobru zabavu a ovog puta za vas izdvajamo izjavu Žarka Kovačevića iz benda S.A.R.S koji nastupa u subotu 30. jula:

“Ovo nam nije prvi nastup na ŠLF-u, svirali smo na 10. izdanju. Poželeo bih da se za naš 10. rođendan ponovi ono što se desilo za 10. rođendan ŠLF-a. Sviraćemo set listu sa svih dosadašnjih albuma uključujući i par pesama sa novog”.

Cena festivalske karte od 1. jula je 1000 dinara i uključuje ulaz na tri dana festivala i tri konzumacije. Kamp ulaznica iznosi 1800 dinara i obezbeđuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri konzumacije koje dobijate na festivalu. Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova! Sve o ulaznicama saznajte OVDE.

Vidimo se u Šapcu od 29. do 31. jula!