Ulaznice sada u prodaji i u kafićima u Šapcu

Festival se uveliko bliži, a zahuktava se i prodaja karata. Drugari iz naših omiljenih kafića izašli su nam u susret i sada smo otvorili čak tri nova prodajna mesta. Karte za šabački festival sada možete kupiti uz vašu jutarnju kafu ili sveže ceđeni sok, ili ako želite da se rashladite uz omiljeni sladoled ili hladno pivo u jednom od ovih kafića: Kafe Mali Metropol, Karađorđeva 67, Cafe Le Jardin, Karađorđeva 20 i City caffe park, Trg đačkog bataljona 14 (od 7. jula).

Da vas podsetimo, promo akcija traje još samo 10 dana i ulaznicu za tri dana festivala možete nabaviti po ceni od 1.100 dinara, a jednodnevnu ulaznicu po ceni od 450 dinara. Takođe aktuelna je i akcija 3+1 za sve vas koji dolazite sa ekipom na festival. Ukoliko kupite tri komplet ulaznice za sve dane festivala, četvrtu dobijate gratis. Iskoristite priliku već danas, sve cene su promotivne i traju samo do 15.jula.

Od 16. jula cena jednodnevne ulaznice iznosiće 700, a komplet 1.400 dinara.

U ponudi je i limitirani broj VIP ulaznica po ceni od 1.800 dinara. VIP ulaznica posetiocima omogućava brojne pogodnosti kao što su su platforme sa barskim sedenjem, kao i ekskluzivne pristupe na najatraktivnije festivalske lokacije. Sa VIP ulaznicom obezbeđen je ulazak na tvrđavu na poseban VIP ulaz, VIP parking, kao i neverovatan doživljaj i pogled na koncerte na najvećoj festivalskoj bini iz Main stage VIP zone.

Pored pomenutih kafića, ulaznice možete nabaviti i online ili na blagajnama GIGS TIX​ (Corner Shop Srbija, Knjižare Vulkan), DD Tickets​ i WinWin Shop​.

Požutite i nabavite vašu ulaznicu na vreme! Vidimo se na ŠLF2017!