The Beathsakers prvi put u Šapcu

Na konferenciji za novinare Bajaga, Van Gogh, S.A.R.S., Marčelo, Ničim izazvan i V.I.P. i The Beatshakersi obećali su dobru zabavu u Šapcu. Ovom prilikom predstavljeni su novi koncept i program ovogodišnjeg izdanja ŠLF-a i otkrivena su imena novih izvođača! Muzički program ovogodišnjeg ŠLF-a održaće se na dve, umesto dosadašnje jedne bine – Jelen Main Stage i MTV Party Arena.

Među izvođačima koji su nam dali izjavu bio je Nenad Kosovac iz dua The Beatshakers koji obećava dobru zabavu na MTV Party Areni u petak 29. jula: “Sa Đuletom smo radili remiks neko te ima noćas, radili smo kultnu obradu pesme „Đuskaj“. Osma velika letnja turneja i po prvi put ćemo nastupiti i u Šapcu i ovom delu Srbije. Fasciniran sam prostorom i bio sam na promo partiju, nastupala je Sajsi, reakcije su bile fenomenalne”.

Cena festivalske karte od 1. jula je 1000 dinara i uključuje ulaz na tri dana festivala i tri konzumacije. Kamp ulaznica iznosi 1800 dinara i obezbeđuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri konzumacije koje dobijate na festivalu. Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova! Sve o ulaznicama saznajte OVDE.

Vidimo se u Šapcu od 29. do 31. jula!

Foto: Neda Mojisilović