Relja (V.I.P.): Dolazimo da uradimo to za naše fanove

Naše ŠLF zvezde i dalje imaju dosta toga da poruče. Do sada ste videli Bajagu, Đuleta (Van Gogh) kao i Bojana Glivajića (Ničim izazvan), a ovog puta citiramo šta je Relja rekao na našoj novinarskoj konferenciji.

„U Šapcu smo bili samo da kupujemo kola, nikada nismo nastupali. Super je što je ovaj festival tako organizovan, još jedan festival koji fali tom delu Srbije. Dolazimo da uradimo to za naše fanove. Malo je mesta u Srbiji gde nismo nastupali, Šabac je jedan od njih i mislim da će ekipa biti zadovoljna“.

Cena festivalske karte u promo periodu do 1. jula je 800 dinara i uključuje ulaz na tri dana festivala i tri konzumacije. Kamp ulaznica iznosi 1500 dinara i obezbeđuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri konzumacije koje dobijate na festivalu. Promotivni period prodaje karata traje do 1. jula. Nakon toga važiće nove cene ulaznica. Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova! Sve o ulaznicama saznajte OVDE.

Vidimo se u Šapcu od 29. do 31. jula!