Promo Party ŠLF-a 2017>>> Oaza

Pozivamo vas na veliki Promo Party ŠLF-a 2017 Oaza, koji će se održati u subotu 15. jula u legendarnom šabačkom klubu Aquarius. Promo Party je uvod i zagrevanje za muzički spektakl koji će se održati od 28. do 30. jula na Šabačkom letnjem festivalu. A da bi veče bilo kompletno i vrelo muzika je poverena najiskusnijim DJ-ma sa šabačke muzičke scene.
I to nije sve: od danas možete učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti jedan od deset besplatnih kompleta za ŠLF 2017. Sve što treba da uradite jeste da uslikate fotografiju do 13. jula u ponoć, koja pokazuje šta je za vas Oaza i pošaljete na mejl oaza2017@mikser.rs. Deset najboljih fotografija po izboru žirija dobijaju komplet ulaznicu za sve dane festivala. Podela ulaznica za dobitnike održaće se na Promo Party-u 15. jula.
Nastupaju:
21:00 – 23:00h Stolle
23:00 – 01:30h Nevena Jeremić
01:30 – 04:00h Nemanja Godjevac
Dejan Stolle Rodjen 1980. godine u Sapcu. Od svoje 15-te godine pocinje sa Nemanjom Godjevcem da ide na elektronske dogadjaje koji su obelezili pocetke Bg scene i tu krece sva prica oko intenzivnijeg interesovanja koje vrlo brzo prelazi u ljubav, pa malo kasnije i u Dj-ing.U toku svoje Dj karijere je delio stejdz sa mnogim velikanima svetske scene Sa Dj Acimom radi kao resident najveceg i najpopularnijeg karavana u zemlji pod nazivom Tuborg Green Spot i Serbia Dance Tuning pod etiketom SelecteDj’s.
Nevena Jeremić od samog početka svoje karijere gradi specifičan zvuk po uzoru na francusku i rumunsku elektronsku scenu. Inspiraciju pronalazi u jednostavnosti i mininalizmu i pretače ih u svoje setove. U svom muzičkom stilu kombinuje hipnotišuće melodije i mračniji, odsečan gruv. Do sada je zabeležila nastupe u nekim od najrenomiranijih klubova kao što su The Tube, Barutana, DOT, The End i mnogi drugi. Takođe je nastupala na festivalima među kojima su i festival Devet i Lovefest, a ove godine je očekuje i nastup na EXIT-u
Nemanja Godjevac je dosao u dodir sa elektronskom muzikom tokom svog boravka u Engleskoj kada je shvatio da je to njegova ljubav za ceo život. Nakon studija i dužeg vremenskog perioda, iz Beograda vraća se u Šabac, svoj grad iz mladosti gde je započeo oživljavanje tamošnje underground muzičke scene čiji proces traje i dan danas. Kao organizator i DJ, redovno održava žurke u Akvarius – Stari grad* na obali reke Save, koji je sedište oficijalnih afterparty-a MTV i Mikser šabačkog letnjeg festivala. Njegovi setovi se baziraju na Technu.
Ulaz je slobodan.
Savska bb Stari Grad
Pratite novosti oko žurke na Facebook eventu!