Program Šabačkog letnjeg festivala po danima

Pripremite se za najbolji muzički vikend ovog leta! Prvi put ove godine izvođače na Šabačkom letnjem festivalu gledaćemo na dve bine – Jelen Pivo Main Stage-u i MTV Party Areni! Jelen Main Stage nalaziće se na poljani pored Šabačke tvrđave a na njoj će nastupiti najbolji regionalni izvođači! Unutar Tvrđave biće smeštena MTV Party Arena gde će ljubitelji elektronskog zvuka uživati uz najbolje domaće DJ-jeve kao i specijalne strane goste.

Prvog dana festivala, u petak 29. jula gledamo na Jelen Main Stageu Bajagu i Instruktore, Zvonka Bogdana, dvojac Who See, dok će na MTV Party areni nastupati The Beatshakers! U subotu 30. jula tu su bendovi Van Gogh, Atheist Rap, VIP, SARS, dok će vas na Party Areni zabaviti specijalni gost Martijn ten Velden kao i domaće DJ zvezde Calavera & Manya Groovyman!

U finalnom danu, u nedelju 31. jula na Jelen Pivo Main Stage-u  uživaćemo uz goste iz Hrvatske – energično Hladno pivo, potom Marčela, i bend Ničim izazvan, a na Party areni posetioci će do zore uživati uz gostovanje Darrena Emersona, kao i domaće majstore Marka NastićaLeu Dobričić!

Prodaja karata po promotivnim cenama za 14. Šabački letnji festival, koji će se održati od 29. do 31. jula na prostoru Starog Grada Šapca je u toku a sve o ulaznicama kao i o boravku u ŠLF kampu možete da saznate OVDE!

 

Petak, 29.7. Subota, 30.7. Nedelja, 31.7.
Bajaga i instruktori
Zvonko Bogdan
Who See
The Beatshakers
Van Gogh
Atheist Rap
VIP
SARS
Martijn ten Velden
Calavera & Manya
Groovyman
Hladno pivo
Marčelo
Ničim izazvan
Darren Emerson
Marko Nastić
Lea Dobričić