Postani #SLF Volonter

Šabački letnji festival će ove godine biti veći nego ikad i treba nam brojan i snažan tim volontera kako bismo ga zajedno učinili najboljim do sada!

Zato, ukoliko volite ŠLF, želite da provedete tri uzbudljiva dana na festivalu, naučite nove stvari, upoznate super ljude i uživate u fantastičnim koncertima, javite nam se! Tražimo punoletne, organizovane, vredne i entuzijastične ljude koji vole timski rad i spremni su da zajedno rastemo, usavršavamo se i zajedničkim snagama stvorimo događaj za pamćenje.

Šabački letnji festival će se ove godine održati od 29. do 31. jula na prostoru Starog grada i Šabačke tvrđave, ali će neki od poslova na kojima nam treba vaša pomoć početi i ranije, još tokom juna meseca.

SLFVolonteri2

U zavisnosti od vašeg interesovanja, senzibiliteta i iskustva, možete nam pomoći u nekom od sledećih segmenata realizacije:

– u promociji festivala u okviru promo tima (komunikacija sa predstavnicima medija, pravljenje foto i video dokumetacije, prodaja i deljenje promo materijala)
– u organizovanju i postavljanju festivala
– marketinga i PR-a
– u okviru službe za goste festivala (dočekivanje izvođača, sprovođenje do hotela i festivalske lokacije)
– u okviru press službe (rad na ulazu za akreditovane novinare, rad u press centru)
– Rad u šanku (izdavanje pića, punjenje frižidera)
– Na info pultu: pružanje informacija o festivalu i programu
– Na ulazu: Operater na ulazu
– Fotografi i snimatelji (sopstvena oprema)
– U poslovima oko održavanja kampa (recepcija, info pult)
– u okviru eko patrole

ŠLF i MTV, koji je organizator ovogodišnjeg festivala, omogućiće svim volonterima da steknu praksu i dragoceno iskustvo, mogućnost da, kao članovi tima, besplatno uživaju u programu festivala i svi će, nakon ispunjenih obaveza, dobiti sertifikat o volontiranju, dok će najistaknutiji biti nagrađeni i pismom preporuke. Smene će trajati šest sati i volonterima će na Šabačkom letnjem festivalu biti obezbeđen ulaz, hrana, voda, smeštaj u kampu (ukoliko za tim imaju potrebu) i promo majice, dok put i ostale lične troškove snose sami.

Konkurs je otvoren do 10. jula, svi zainteresovani kandidati treba da poslaju svoje podatke – ime i prezime, godište, zanimanje, ranije volontersko iskustvo, kao i kategorija posla koju bi želeli da obavljate na ŠLF-u.

Kandidati koji budu izabrani za volontere biće kontaktirani između 15. i 20. jula.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam pišite na stranicu Volonterskog centra Šabac ili zovite na broj: 065/27-09-094

Možete se prijaviti i sledećim kanalima: https://www.facebook.com/volonterskicentarsabac/?fref=ts  ili e-mailom volonterskicentar@outlook.com

Vidimo se Šabačkom letnjem festivalu!