Pet kul stvari koje ne smeš da propustiš na ŠLF-u!

Osim odličnih svirki i nastupa tvojih omiljenih bendova i DJ-eva, na ovogodišnjem ŠLF-u ne smeš da propustiš još neke strava stvari!

  1. COCKTA SELFIE TOWER


Ok, bićemo iskreni! Znamo da su leto i dobar provod nemogući bez dobrog selfija, zar ne? Ali ŠLF ovog puta selfie-priču diže na sasvim novi nivo! Kada kažemo diže, mislimo to doslovno, nekoliko metara iznad zemlje!

Osvoji naš Cockta Selfie Tower i napravi najbolji selfie sa ŠLF-a! Bilo da je to tokom zalaska sunca sa Main Stage-om iza tebe ili tokom svrike tvog omiljenog benda koji će da praši u pozadini, sigurni smo da će ti ovo biti jedna od najdražih ŠLF uspomena.

  1. ADMIRAL PHOTO KOMBI
?
?

Ako niste za fotke sa visine, nema brige! Trenutno jedini foto kombi u Evropi stigao je u Šabac – pravo na ŠLF!

Okupi ekipu i svake noći, sve od 19h do ponoći (rima je sasvim slučajno pala, izvinjavamo se) svratite do foto – kombija. Nabacite naočare, brkove, lajkove ili neke druge naše lude rekvizite i sačekajte fotke koje su gotove za nekoliko sekundi! Besplatno, naravno! 😉

  1. IZAZOVI EKIPU NA NEŠTO ŠTO SE NE RADI ČESTO

?

Zar je dobar provod moguć bez društvenih igara?! Naravno da nije! Zato je tu Gaming Club iz Šapca! Ovaj klub ljubitelja društvenih igara na ŠLF je doneo neke od nazanimljivijih i najuzbudljivijih društvenih igara iz celog sveta!

Posebno mesto na njihovom štandu zauzima Catan – društvena igra koja preti da zaseni čak i Monopol! U čemu je njena čar? Koja je njena tajna? Saznaj na ŠLF-u!

  1. SPASI PLANETU, LIMENKU PO LIMENKU

#Dev9et reciklirao 170 kg limenki na festivalu i 40 kg na zurci zagrevanja. Smanjili su emisiju CO2 za gotovo 2 tone

A photo posted by Jelena Recan Fondacija (@limenkapolimenka) on

Znamo da nisi Supermen (hmm?), ali to nije razlog da već danas ne spaseš našu planetu! Jer i tvoja pomoć je važna da sačuvamo naš jedini dom!

Ovog leta ŠLF je jedna od stanica neumorne Recan fondacije koja ti predstavlja kampanju „Limenka po limenka“! Sakupi desetak limenki i ostavi ih na njihovom štandu, a zauzvrat ćeš dobiti lep poklon – jer želimo da nagradimo tvoj trud i ohrabrimo te da i dalje vodiš računa o našoj sredini!

P.S. Obavezno provozaj i njihov bicikl za reciklažu! To je pravo vozilo za superheroje!

  1. KUPI JEDINSTVENE ŠLF SUVENIRE
?
Zbog čega su naše ŠLF torbe tako posebne? (Osim zbog toga što su to ipak ŠLF torbe, hello!)

Zbog toga što ih prave Šapčanke koje su se priključile programu Grada Šapca za osnaživanje ženskog preduzetništva. Unikatne torbe za Šabački letnji festival njihov su prvi proizvod!

Prodajom torbi u okviru bazara koji je organizovan na festivalu od 29. do 31. jula one će ostvari svoje prve prihode od ženskog preduzetništva. Podrži ih i ti i budi deo ove lepe šabačke priče!

Foto: M.S. / ŠLF