Ovo je satnica 14. Šabačkog letnjeg festivala

Ostalo je još svega nekoliko dana do početka četrnaestog izdanja Šabačkog letnjeg festivala, koji će se održati od 29. do 31. jula na prostoru Šabačke tvrđave i Starog grada.

Bajaga i Instruktori, Van Gogh, Darren Emerson, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Atheist Rap, Who See, Marko Nastić i i još dosta najvećih imena regionalne muzičke scene smenjivaće se na Jelen Main Stage-u i MTV Party Areni.

Kao što je već najavljeno, izvođači ovogodišnjeg ŠLF-a ukazaće posebnu čast najvećem gospodinu rokenrola – Vladi Divljanu, tako što će obraditi i izvesti po jednu pesmu iz njegove bogate karijere.

Danas je objavljena satnica Šabačkog letnjeg festivala.

Zbog velikog interesovanja, u prodaju je pušten ograničen broj VIP karata po ceni od 1500 dinara. Cena  trodnevne festivalske ulaznice iznosi 1000 dinara, dnevne karte su 400 dinara, dok je za trodnevno kampovanje uz festivalsku ulaznicu potrebno izdvojiti 1800 dinara. Posetioci mogu da nabave karte putem prodajne mreže Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.

ŠLF kamp će biti ograđen, sa obezbeđenim toaletima, tuševima sa toplom vodom, strujom, tekućom vodom i obezbeđenjem kampa koje će brinuti o kamperima. Kamp se otvara u petak, 29. jula 2016. u 11:00 sati, a zatvara se u ponedeljak, 1. avgusta 2016. u 16:00h.

U ponedeljak, 25. jula u 20 časova, u kulturnom centru Šabac biće otvorena izložba inspirisana životom i radom legendarnog muzičara „Vlada Divljan – Evergreen“. Izložba je nastala u saradnji sa UK Parobrod i Šabačkim letnjim festivalom i trajaće do 1. avgusta.

Pored bogatog muzičkog programa, organizatori su spremili zanimljive propratne sadržaje, kao što su Guitar Hero kutak, bazar sa rukotvorinama i suvenirima, platforme za fotografisanje, a biće predstavljeni i društveno odgovorni projekti poput Čep za hendikep i ReCan. Organizacija Duga omogućiće zainteresovanim posetiocima da se testiraju na HIV.

Zbog atraktivnog spiska i povoljnih cena, potpuno novo izdanje ŠLF-a predstavlja savršen izbor za provod tokom vrelog leta!