Ničim Izazvan prvi put na Šabačkom letnjem festivalu

Na nedavno održanoj konferenciji za novinare Bajaga, Van Gogh, S.A.R.S., Marčelo, Ničim izazvan i V.I.P. i The Beatshakersi obećali su dobru zabavu u Šapcu. Ovom prilikom predstavljeni su novi koncept i program ovogodišnjeg izdanja ŠLF-a i otkrivena su imena novih izvođača! Muzički program ovogodišnjeg ŠLF-a održaće se na dve, umesto dosadašnje jedne bine – Jelen Main Stage i MTV Party Arena.

Među izvođačima koji su nam dali izjavu bio je i Bojan Gluvajić iz benda Ničim izazvan koji na Šabačkom letnjem festivalu gledamo u nedelju 31. jula: “Nažalost, zbog drugih svirki ne možemo biti tamo sva tri dana ali gomilu bendova bih voleo da čujem. Ovo je dosta specifičan nastup, nikada nismo svirali u Šapcu, tako da je ovo jako lepa prilika da sviramo.”

Cena festivalske karte u promo periodu je 800 dinara i uključuje ulaz na tri dana festivala i tri konzumacije. Kamp ulaznica iznosi 1500 dinara i obezbeđuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri konzumacije koje dobijate na festivalu. Promotivni period prodaje karata traje do 1. jula. Nakon toga važiće nove cene ulaznica. Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova. Sve o ulaznicama saznajte OVDE. 

Vidimo se u Šapcu od 29. do 31. jula!