Momčilo Bajagić Bajaga obećava nekoliko iznenađenja

U Beogradu  je nedavno održana konferencija za novinare povodom 14. Šabačkog letnjeg festivala na kojoj su izvođači obećali su dobru zabavu. Ovom prilikom predstavljeni su novi koncept i program ovogodišnjeg izdanja ŠLF-a i otkrivena su imena novih izvođača! Muzički program ovogodišnjeg ŠLF-a održaće se na dve, umesto dosadašnje jedne bine – Jelen  Main Stage i MTV Party Arena.

Na konferenciji su svoje izjave dali Momčilo Bajagića Bajaga, Zvonimir Đukić Đule, Marko Šelić Marčelo, Žarko Kovačević iz benda S.A.R.S., Bojan Gluvajić iz sastava Ničim izazvan, Relja Milanković iz hip hop dvojca V.I.P. i Nenad Kosovac iz  DJ dua The Beatshakers, gradonačelnik Šapca – Nebojša Zelenović, i muzički urednik MTV kanala i Šabačkog letnjeg festivala, Nikola Jovanović.

Ovom prilikom vam prenosimo šta je rekao Momčilo Bajagić Bajaga koji sa Instruktorima na festivalu nastupa u petak 29. jula!

„Drago mi je da su šabački region i Zapadna Srbija dobili i jedan veliki i ozbiljni festival u odnosu na prethodne godine. Ubeđen sam da će Festival da bude jako posećen. To je vreme letnjeg raspusta i ljudi dosta putuju u Srbiji. Ovog leta sviramo nekoliko festivala u regionu i imamo festivalski program koji će biti izbor najvećih hitova iz karijere, ali ostavićemo i nekoliko iznenađenja“.

Cena festivalske karte u promo periodu je 800 dinara i uključuje ulaz na tri dana festivala i tri konzumacije. Kamp ulaznica iznosi 1500 dinara i obezbeđuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri konzumacije koje dobijate na festivalu. Promotivni period prodaje karata traje do 1. jula. Nakon toga važiće nove cene ulaznica. Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova! Sve o ulaznicama saznajte OVDE.

Vidimo se u Šapcu od 29. do 31. jula!