Jedinstvene ŠLF uspomene sa pečatom Šapčanki

ŠLF podstiče žensko preduzetništvo i predstavlja vam unikatne festivalske torbe!

Šapčanke, koje su se priključile programu Grada Šapca za osnaživanje ženskog preduzetništva, napravile su svoj prvi proizvod – unikatne torbe za Šabački letnji festival.

Prodajom torbi u okviru bazara koji je organizovan na festivalu od 29. do 31. jula one će ostvari svoje prve prihode od ženskog preduzetništva.

IMG_9848_resize  IMG_9865_resize  IMG_9874_resize IMG_9880_resize  IMG_9892_resize  IMG_9911_resize

Foto: Jugoslav Radojević 

Bajaga i Instruktori, Van Gogh, Darren Emerson, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Atheist Rap, Who See, Marko Nastić i i još dosta najvećih imena regionalne muzičke scene smenjivaće se na Jelen Main Stage-u i MTV Party Areni.

Kao što je već najavljeno, izvođači ovogodišnjeg ŠLF-a ukazaće posebnu čast najvećem gospodinu rokenrola – Vladi Divljanu, tako što će obraditi i izvesti po jednu pesmu iz njegove bogate karijere.

Pored bogatog muzičkog programa, spremili smo i zanimljive propratne sadržaje, kao što su Guitar Hero kutak, bazar sa rukotvorinama i suvenirima, platforme za fotografisanje, a biće predstavljeni i društveno odgovorni projekti poput Čep za hendikep i ReCan. Organizacija Duga omogućiće zainteresovanim posetiocima da se testiraju na HIV.

Zbog atraktivnog spiska i povoljnih cena, potpuno novo izdanje ŠLF-a predstavlja savršen izbor za provod tokom vrelog leta!