Guitar Hero stiže na ŠLF

Guitar Hero, jedna od najvoljenijih franšiza u svetu video igara, stiže u Šabac i to na 14. Šabački letnji festival.

Posetioci ŠLF-a imaće priliku da se oprobaju u igri koja je vremenom postala pravi fenomen pop-kulture, i odmere svoje muzičke sposobnosti.

Prošle godine, nakon pet godina pauze, objavljena je nova igra Guitar Hero sa revolucionarnim novitetima koje su oduševile više od 40 miliona igrača širom sveta, a od 29. do 31. jula šansu da je odigraju imaće svi koji dođu na Šabački letnji festival.

Ukoliko se bolje snalazite na plesnom podijumu nego na bini, onda je “Just Dance”, jedna od najpopularnijih video igara za plesanje, pravi izbor za vas! “Just Dance 2015” donosi dobro poznatu žurku sa 45 novih pesama i Community Remix mod. Đuskaćete uz hitove kao što su “Happy”, “The Fox”, “Let it go”, “Walk this way” i mnoge druge hitove…

Guitar Hero je do sada prodat u preko 25 miliona primeraka širom sveta, a Just Dance  u više od 40 miliona! U Srbiji se nalazi u distribuciji posredstvom kompanije Computer Land.

Cena karte za Šabački letnji festival u promo periodu, koji traje do 1. jula, je 800 dinara i uključuje ulaz na tri dana festivala i tri konzumacije. Kamp ulaznica iznosi 1500 dinara i obezbeđuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri konzumacije koje dobijate na festivalu. Nakon 1. jula važiće nove cene ulaznica – festivalska karta će iznositi 1000 dinara, ulaznica za kamp 1800, a u prodaju će biti puštene i dnevne karte po ceni od 400 dinara i uključivaće jednu konzumaciju.

Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.