Festivalski tokeni za najbolje ŠLF iskustvo do sada

Kako bi svojim posetiocima obezbedio što bolje iskustvo, 14. Šabački letnji festival uvodi tokene kao sredstvo kojim će se trgovati u festivalskoj zoni.

„Tokeni su jedna od novina koju uvodimo na festival. Po ugledu na sve svetske festivale, tokeni su tu da bi ubrzali plaćanje, smanjili gužve na šanku, ali i smanjili mogućnost bilo kakve zloupotrebe“, izjavio je izvršni direktor festivala Nikola Jovanović.

On je objasnio kako sa tokenima ne postoji mogućnost neizdavanja računa, budući da se svaki token kuca i za svaki token se izdaje fiskalni račun.

„Ovo je samo jedan od poteza kojim od Šabačkog letnjeg festivala pravimo pravi evropski festival kojim će ljudi moći da se ponose“, zaključuje Jovanović.

Tokeni A3

Svi tokeni se kupuju na festivalskoj lokaciji i njima se plaća isključivo piće, dok će se hrana u festivalskim zonama plaćati novcem.

Posetioci ŠLF-a koji svoje tokene ne potroše do kraja festivala moći će da ih zamene za novac do 7. avgusta, uz sačuvan fiskalni račun, u “SUR Žare”, Savska bb, Šabac.

Četrnaesti Šabački letnji festival održaće se od 29. do 31. jula! Kompleti karata za sva tri dana od 1. do 15. jula koštaće 1000 dinara, a u tu cenu uključene su i tri konzumacije. U prodaju su puštene i jednodevne ulaznice po ceni od 400 dinara, uz koje dobijate i jendo piće gratis na festivalu.

Svi posetioci koji žele da dožive jedinstveno iskustvo ŠLF kampa od 1. do 15. jula svoje ulaznice za kamp i tri dana festivala mogu da kupe po ceni od 1800 dinara. U taj iznos uključene su i tri besplatne konzumacije.