Đule Van Gogh poručuje: Muzika je ono što će krasiti Šabac ovog leta

Ove nedelje u Beogradu  je održana konferencija za novinare na kojoj su Bajaga, Van Gogh, S.A.R.S., Marčelo, Ničim izazvan i V.I.P. i The Beatshakersi obećali su dobru zabavu u Šapcu. Ovom prilikom predstavljeni su novi koncept i program ovogodišnjeg izdanja ŠLF-a i otkrivena su imena novih izvođača! Muzički program ovogodišnjeg ŠLF-a održaće se na dve, umesto dosadašnje jedne bine – Jelen  Main Stage i MTV Party Arena.

Pogledajte šta je tokom konferencije poručio jedan od izvođača na glavnoj Jelen Main Stage bini Zvonimir Đukić Đule iz benda Van Gogh.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo da nastupamo. Poštovanje za sve učesnike i izazov za sve nas. Borimo se sa ove strane ukusa protiv onog neukusa. Sviraćemo aktuelne pesme sa albuma „Ako stanemo, gubimo sve“. Drago mi je da je ŠLF dobio novo odelo i da se stvari u Srbiji decentralizuju. Nije sve u Beogradu i Novom Sadu – i drugi gradovi se bude. S obzirom na krizu u zemlji ne verujem da će svi mladi moći da idu na more. Nadam se da je muzika ono što će krasiti Šabac ovog leta. Jedva čekamo da se poklonimo muzici”, izjavio je na konferenciji za novinare frontmen benda Van Gogh koji slušamo u subotu 30. jula na Šabačkom letnjem festivalu!

Cena festivalske karte u promo periodu je 800 dinara i uključuje ulaz na tri dana festivala i tri konzumacije. Kamp ulaznica iznosi 1500 dinara i obezbeđuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri konzumacije koje dobijate na festivalu. Promotivni period prodaje karata traje do 1. jula. Nakon toga važiće nove cene ulaznica. Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova! Sve o ulaznicama saznajte OVDE. 
Vidimo se u Šapcu od 29. do 31. jula!