Dj Sale

Drugog dana festivala (subota, 29.7.) od 23h stage TvrDJava će otvoriti DJ iz Šapca: Dj Sale.

DJ Sale Rođen je u Šapcu, 1980. godine. Muziku je počeo da oseća vec od najranijeg detinjstva i ubrzo upisuje muzičku školu koju na izraziti talenat vrlo lako završava (6 razreda) a gde postiže velike rezultate na takmičenjima u predmetu Solfedjo, koji je, kasnije se ispostavlja, krucijalna stvar bila u pravom DJ-ngu. Kako su godine prolazile, bogaćenje muzikom je sve više raslo, pa je logično i bilo da želi nekom pokazati sta je sve čuo i naušio. Sa svojih 14 godina već počinju da ga zovu da pušta aktuelne strane pesme na amaterskim drugarskim žurkama, a pred samo punoletstvo počinju i prvi profesionalni nastupi u klubu, pred publikom koja je znala sta može da čuje. Ti nastupi, traju i danas.

Žanr koji privatno voli da sluša i koji ga opušta su dalje Funk i Disco sa kraja 70-ih i početka 80-ih, a ulazak u 90-te je doneo u njegov život i moderan tip ta dva žanra, danas poznatiji kao house gde Soulful podvrsta zauzima najbitniji deo njegovog opredeljenja ili prostije rečeno – najveću ljubav.

U setovima Dj Saleta možete čuti sirok dijapazon muzičke i njenih pravaca a prožete kroz trenutni trend Deep, Deep-Tech, Tech pa i Techno varijacije. Ono što je sigurno, a dok ga slušate, stajanje u mestu nije poznata sintagma, jer se uvek oseti odličan koncept, progresija, gradacija i kulminacija gde publika uživa do samog kraja seta.