Cela Bajagina karijera u jednom gifu! (FOTO)

Od dobrog momka iz komšiluka sa gitarom do jedne od najvećih zvezda jugoslovenske muzičke scene, Bajaga je svojim hitovima uticao na muzički ukus generacija! Svi smo mi odrastali zajedno sa njim, zar ne?

Spremite se za pravi mali čas muzičke istorije 29. jula na JELEN PIVO Main Stage-u Šabačkog letenjeg festivala! Naš omaž Bajagi dizajnirala je umetnica Jupinina!

Za 32 godine karijere, osim nebrojeno mnogo hitova, poprilično vrcavih i upečatljivih stihova, njegova pojava je bila podjednako jednstvena kao i njegova muzika.

Beogradska umetnica Nina Milenović Jovanović, koja stvara pod imenom Jupinina, napravila je omaž Bajagi u kojem na veoma kreativan način prikazuje različite faze kroz koje je ova zvezda jugoslovenske muzike prolazila i koje su mnoge generacije sledile i kopirale.

via GIPHY

Bajaga će prirediti pravi mali čas muzičke istorije 29. jula na JELEN PIVO Main Stage-u Šabačkog letenjeg festivala, koji će se po 14. put održava od 29. do 31. jula na prostoru Satrog grada i Šabačke tvrđave.

Pored Bajage na popularnom ŠLF-u još nastupaju Hladno pivo, S.A.R.S., Darren Emerson, Zvonko Bogdan, Marčelo i Napeti Quintet, Who See, Ničim izazvan, Atheist Rap i V.I.P. Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan i drugi…

Karte po promotivnim cenama za Šabački letnji festival, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova. U prodaju je pušten ograničen broj kompleta ulaznica po ceni od 800 dinara za tri dana festivala sa uključene tri konzumacije i ulaznice za kamp od 1500 dinara, koje obezbeđuju tri dana boravka u kampu, trodnevnu festivalsku kartu i tri konzumacije.