Art Jam Oaza 15. jula u Šapcu

Inspirisani lepotom grada Šapca, ekipa Miksera je odlučila da ostavi mali trag u ovom divnom gradu. Kako Oaza nije fraza, u subotu 15. jula tokom celog dana od podneva do 21h, kada počinje veliki Promo Party ŠLF-a , grupa umetnika oslikaće mural na legendarnom klubu Aquarius.

Jelena Gavrilovic, Goran Bujsic, Ivana Grujic, Mihailo Matic, Bojana Mitrovic, Josipa Cok, Andrej Bradonjic, Selena Dragojevic. Ruzica Ristivojevic, Masa Tadic Ina Pavlović, Ema Pavlović, Jelena Čeivanović iz škole za Primenjene umetnosti Šabac, potrudiće se da ostave mural dostojan onima koji već krase srpski Pariz. Zahvaljujemo se firmi Tikurila koja nam je za ovu priliku poklonila potrebne boje.

Pozivamo vas na celodnevnodno druženje začinjeno dobrom atmosferom, odličnom muzikom i još boljim ljudima. Veliki Promo Party ŠLF-a će se održati istog dana u subotu 15. jula u legendarnom šabačkom klubu Aquarius sa početkom u 21h. A da bi veče bilo kompletno i vrelo, muzika je poverena najiskusnijim DJ-evima sa šabačke muzičke scene.

Nastupaju:

21:00 – 23:00h Stolle
23:00 – 01:30h Nevena Jeremić
01:30 – 04:00h Nemanja Godjevac

Takođe na Promo Party-u proglasićemo deset pobednika koji su osvojili deset besplatnih kompleta za ŠLF 2017 na foto konkursu “Šta je za vas Oaza?” koj se završa 13.jula u ponoć.

I to nije sve tokom cele noći samo u Aquariusu možete nabaviti ulaznice za predstojeći ŠLF i to po promo cenama: Ulaznicu za tri dana festivala po ceni od 1100 dinara i jednodnevnu ulaznicu po ceni od 450 dinara.

Ovaj dogadjaj je realizovan u saradnji sa udruženjem Svetlost iz Šapca.
Oaza nije fraza! #šlf2017