Akredituj se za 14. Šabački letnji festival

Obaveštavamo Vas da počinje proces akreditovanja novinara za Šabački letnji festival, koji će se održati od 29. do 31. jula u Šapcu.

Molimo Vas da popunjen i pečatiran formuilar skenirate i pdf dokument, uz fotografiju novinara, posaljete na info@sabackiletnjifestival.com do 10. julaFormular preuzmite OVDE. 

Prve festivalske večeri, u petak 29. jula, na Jelen Main Stage nastupiće Zvonko Bogdan, Bajaga i Instruktori i Who See, a pridružiće im se šabački bendovi Sprž i Eleven U subotu, takođe na glavnoj bini nastupiće Van Gogh, S.A.R.S., V.I.P. i Atheist Rap, a publika će videti šabački sastav Slonz. Na finalnoj večeri ŠLF-a, pored već najavljenog Hladnog Piva, Marčela sa Napetim Quintetom i benda Ničim izazvan, nastupiće i vojvođanski bend Kofein i Šapčani Siempre Peligroso

Sprž, Eleven, Slonz, Kofein i Siempre Peligroso izvođači su koji su izabrani na ŠLF konkursu za neafirmisane i demo bendove.

I na MTV Party Arenu stiže stiže pojačanje u vidu novih DJ zvezda, koji će ušuškani među zidinama Šabačke tvrđave praviti dobru atmosferu do ranih jutarnjih časova. U petak će se DJ dvojcu The Beatshakers pridružiti Igor D, DJ Sole, Erick Kasell i Divolly & Markward. U subotu, 30. jula, muziku će puštati DJ Sale i DJ Stolle, a iste večeri za pultom će se naći već najavljeni  Mratijn ten Velden, Calavera & Manya  i Groovyman. Nedelja je rezervisana za Darrena Emersona, Marka Nastića i Leu Dobričić, a njima će se još pridružiti i Nemanja Božić, DJ Dima i DBDZ.