Ovo je finalni program 14. Šabačkog letnjeg festivala

Flayer 2-2

Sprž, Eleven, Slonz, Kofein i Siempre Peligroso novi izvođači na Šabačkom letnjem festivalu.

Danas je predstavljen i celokupan sipisak izvođača na 14. Šabačkom letnjem festivalu. Na Jelen Main Stage stižu šabački bendovi Sprž i Eleven, koji će nastupiti prve festivalske večeri, kada i Zvonko Bogdan, Bajaga i Instruktori i Who See.

U subotu, 30. jula, takođe na glavnoj bini, publika će videti šabački sastav Slonz. Iste večeri nastupiće Van Gogh, S.A.R.S., V.I.P. i Atheist Rap.

Na finalnoj večeri ŠLF-a, pored već najavljenog Hladnog Piva, Marčela sa Napetim Quintetom i benda Ničim izazvan, nastupiće i vojvođanski bend Kofein i šapčani Siempre Peligroso. Novi izvođači na Šabačkom letnjem festivalu su izabrani na konkursu za neafirmisane i demo bendove.

I na MTV Party Arenu stiže stiže pojačanje u vidu novih DJ zvezda, koji će ušuškani među zidinama Šabačke tvrđave praviti dobru atmosferu do ranih jutarnjih časova. U petak će se DJ dvojcu The Beatshakers pridružiti Igor D, DJ Sole, Erick Kasell i Divolly & Markward.

U subotu, 30. jula, muziku će puštati DJ Sale i DJ Stolle, a iste večeri za pultom će se naći  Mratijn ten Velden, Calavera & Manya  i Groovyman. Nedelja je rezervisana za Darrena Emersona, Marka Nastića i Leu Dobričić, a njima će se još pridružiti i Nemanja Božić, DJ Dima i DBDZ.