Od 1. jula nove cene karata za 14. ŠLF

raspored

Tri dana najbolje muzike i tri konzumacije za samo 1000 dinara!

Promotivni period prodaje ulaznica sa 14. Šabački letnji festival traje do kraja meseca, nakon čega će se ulaznice za najveću trodnevnu žurku u Šapcu moći da se kupe po specijalnim cenama.

Komplet ulaznica za sva tri dana festivala, uz tri besplatne konzumacije, od 1. jula koštaće samo 1000 dinara, a ulaznice za ŠLF kamp koštaće 1800 dinara.

Cena festivalske karte uključuje ulaz na tri dana festivala i tri konzumacije, odnosno tri gratis pića. Kuponi za piće se podižu na ulazu na festival. Kamp ulaznica obezbeđuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri konzumacije koje dobijate na festivalu.

Osim toga, od 1. jula u prodaji će se naći i dnevne ulaznice čija će cena iznositi 400 dinara. U taj iznos uračunata je i jedna besplatna konzumacija tokom festivalskog dana.

VAŽNO: Ulaznice za festival i kamp po ovoj ceni moći će da se kupe od 1. do 15. jula!

Šabački letnji festival, četrnaesti po redu, održaće se od 29. do 31. jula! Festivalski program kompletiran je i možete ga pogleda OVDE. Osim toga, u toku je i KONKURS ZA ŠLF VOLONTERE, a otvoren je i poziv za AKREDITOVANJE MEDIJA.

Vidimo se na 14. ŠLF-u!