Hladno Pivo

Mile Kekin_Hladno pivo

Hladno pivo, punk-rock bend iz Gajnica sa 28 godina staža, trenutno najviše svira svoj osmi album – „Dani zatvorenih vrata“.

Album je izašao u aprilu 2015. godine i je doneo nekoliko velikih hitova poput pesme „Firma“ potom„Vjeruj u mene“ a aktualni singl „Lijepa riječ“.

Kulminacija rada benda dogodila se prošlog leta, kada su, pored standardnih koncerata, započeli svoju turneju naziva „Dani zatvorenih vrata Tour 2015“ i obišli 4 grada u Hrvatskoj, u sopstvenoj produkciji.

Više od 12 hiljada ljudi kroz navedene koncerte pevalo je u glas sa Hladnim pivom nove pesme, kao i dobre stare hitove pa se još jednom potvrdilo da je Hladno pivo bend sa neverovatnom energijom, odličnim pesmama i publikom koja diše s njima. U Srbiji ih volimo i uvek se sećamo hitovaq poput “Nije sve tako sivo” koju ste u ŠLFanekti izabrali i za zvaničnu himnu 14. Šabačkog letnjeg festivala.

Do sada imaju osvojenih 11 Porina, a od ove godine i dva nova, za Najbolje likovno oblikovanje i za Rock album godine. Sa njima nas u Šapcu očekuje garantovano dobar provod u nedelju 31. jula!